Uffen Administraties & Advies

Administraties, jaarrekeningen of andere
rapportages en aangiften.

Nijkerk, Amersfoort en Utrecht

Dwergblauwtje 14
3863 GS Nijkerk

Uffen Administraties & Advies

Uffen Administraties & Advies

Administraties & Advies

Uffen Administraties & Advies is een jong en modern administratie- en advieskantoor in Nijkerk. Wij verzorgen de administratie en belastingadvies voor startende ondernemers, zzp’ers, eenmanszaken en middelgrote ondernemingen. Wij zijn partner van Uffen Fiscaal Juristen en beschikken daardoor mede over een zeer uitgebreid netwerk van juristen, fiscalisten, economen en belastingadviseurs. Kortom, voor alle financiële, fiscale en administratieve vragen kunt u bij ons terecht.

Een ondernemer moet een betrouwbare en controleerbare administratie voeren. Dit is voor veel ondernemers een tijdrovende en ingewikkelde klus en bezigheid. Wij kunnen u daarin helpen, ondersteunen en zelfs volledig ontzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in financiële, administratieve en belastingtechnische ondersteuning voor starters en kleinere ondernemers.

Diensten & Werkwijze

In overleg zullen wij maatwerk leveren en uw administratie zodanig opzetten en regelen dat het voor u en voor ons zo prettig mogelijk is. Zowel in werkwijze als in kosten. Onder onze begeleiding en hulp mag u bijvoorbeeld ook zelf de administratie voeren, waarbij wij wel de kwartaalaangiften omzetbelasting zullen verzorgen. Dit doen wij uit hoofde van controle en zekerheid. Uiteraard kunt u de administratie volledig uit handen geven zodat wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van administratie, jaarrekening en aangiften. Dit kan voor kleine ondernemingen al vanaf € 150 per maand. Alle online en elektronische mogelijkheden zijn aanwezig.

Zo kunt u realtime inzage krijgen in uw administratie, (management) rapportages, prognoses et cetera. Facturen kunt u ook met scan en herken uploaden of u kunt zelf de debiteuren en crediteuren gaan boeken. Wij koppelen uw bankrekening aan ons boekhoudsysteem en boeken vervolgens uw bank in. Hiermee gaan we samen uw boekhouding verzorgen en is er altijd over en weer controle. Kortom, er is van alles mogelijk. Graag gaan wij met u de administratie zo goed en prettig mogelijk inrichten en uitvoeren.

Oorspronkelijk richten wij ons op midden Nederland

“Oorspronkelijk richten wij ons op midden Nederland, en dan met name de regio’s Nijkerk, Hoevelaken, Amersfoort, Soest, Harderwijk en Barneveld. Echter, in de praktijk blijkt dat onze ondernemers uit heel Nederland komen. Kortom, iedereen is welkom”.

Contact

Uffen Administraties & Advies

Uw directe aanspreekpartner: Tim Uffen

Adres

Dwergblauwtje 14
Postbus 306
3863 GS Nijkerk